Medlemsfordeler


Medlemskapet gir deg mange fordeler!

Et medlemskap i Kragerø Bolig- og Byggelag kan være nøkkelen til den boligen du trenger - når du trenger den.

Meld deg inn her

Forkjøpsrett på nye og brukte boliger

Som medlem av KBBL vil du ha forkjøpsrett på alle leiligheter som er til salgs i tilknyttede borettslag. Dette kan være spesielt verdifullt ved nybygging. Tildeling i nye prosjekter skjer etter medlemmenes ansiennitet. Søker med lavest medlemsnummer får velge først.

Forkjøpsretten har tradisjonelt vært den viktigste fordelen ved et medlemskap i et boligbyggelag.

Felles forkjøpsrett

Flere boligbyggelag tilbyr felles forkjøpsrett. Det betyr at du med medlemskap i ett av boligbyggelagene kan bruke din opparbeidede ansiennitet også til å oppnå forkjøpsrett på bolig i andre boligbyggelag som omfattes av ordningen.

Her (nbbl.no) finner du en oversikt over de boligbyggelagene som er med på ordningen om felles forkjøpsrett.

Når du har funnet fram til en bolig du ønsker å kjøpe bør du ta kontakt med boligbyggelaget for å få opplysninger om hvordan du kjøper ny bolig eller benytter din forkjøpsrett.

De boligbyggelagene som er med i ordningen har avtalt at ansiennitet regnes fra 1.1.2003. Du må melde deg inn i det boligbyggelaget der du ønsker å bruke forkjøpsretten.

Andre fordeler

Medlemsskapet i KBBL gir deg også økonomiske fordeler i form av spesielle medlemsrabatter på en rekke varer og tjenester.

Rabattavtaler

Kragerø Bolig- og Byggelag kan tilby alle medlemmer rabattavtaler med et utvalg samarbeidspartnere.
Les mer om rabattavtaler (fordelerformedlemmer.no)

Bonus

Registrerer du betalingskortene dine på Min side kan du spare enda mer! Da opparbeider du deg i tillegg bonus på en del produkter/tjenester, samt at du vil få et bredere tilbud av medlemsfordeler. Betal med registrert betalingskort hos våre leverandører med bonus og du får bonusen rett inn på Min side. Bonuskronene kan du enkelt overføre til bankkontoen din med et par tastetrykk.

Registrering av betalingskortene dine er enkelt - slik gjør du det:

1. Gå inn på Min Side og registrer deg som bruker

2. Registrer dine betalingskort så får du automatisk bonus hver gang du handler hos en av våre samarbeidspartnere.